sunnuntai 1. tammikuuta 2012

Tulppaaneja

Ollaan nyt kaksi päivää asuttu poikaystävän kanssa uudessa kodissa, kerrostalokaksiossa. Paljon on vielä tavaraa purkamatta laatikoissa. Toivon mukaan tämä on viimeinen vuokra-asunto, jossa asumme ja seuraavaksi saataisiin jo oma omakotitalo, mieluiten maalta. 

Nyt ei kuitenkaan ollut vielä sopiva aika hankkia sellaista, mutta isompi asunto piti saada. Neliöitä tuli reilut kymmenen lisää, eli juuri sopivan kokoinen meille.

Pikku hiljaa yritän saada tästä kodin näköistä ja viihtyisää. Maalausta odottelee pari huonekalua ja jostain olen yrittänyt löytää vanhaa harmaantunutta lankkua, josta voisi tehdä seinähyllyn. Täytyy jatkaa vielä etsintöjä, en nyt viitsi ihan jonkun ladon seinää ruveta repimään.


 Oli pakko hakea heti uuteen kotiin Tulppaaneja pöydälle! Tuli heti tosi keväinen olo, vaikka talvikaan ei ole vielä kunnolla alkanut.. 

Päivällä oli kyllä hetken ihanan valoisaa.

2 kommenttia:

  1. Vastikselle tulin :) Kauniit tulppaanit, niin ihanan keväinen tunnelma!

    VastaaPoista
  2. Taidat olla ensimmäinen kävijäkin.. :) Aloittelen ihan hissukseen tätä blogia, ei vielä ole kauheesti kirjoteltavaa. Kyllä se tästä, kun pikku hiljaa koti muuttuu viihtyisämmäksi ja on taas aikaa askarrella. :)

    Mutta tervetuloa!

    VastaaPoista